För dig som söker bostad

Våra områden.

Vi har fastigheter i bostadsområden med vitt skild karaktär; från storstadspuls och nattliv till naturnära lugn och ro. Hur och var vill du bo?

Oxelbergen

Oxelbergen gränsar till Östra promenaden och områden som Ljura, Sylten och Risängen. I den här stadsdelen ligger också Oxelbergsparken som erbjuder mycket grönska till området. Här kan du bo lugnt och tryggt, med cykel- och gångavstånd till Norrköping city.

Haga

Haga ligger i den nordvästra delen av Norrköping. Stadsdelen gränsar till områden som Enebymo, Himmelstalund, Marielund, Lagerlunda och Ingelsta. Här bor du lugnt med mycket grönska runt omkring. Med cykel, buss eller spårvagn tar du dig lätt till Norrköping city.

Varvet

Varvet är en av Norrköpings mest eftertraktade stadsdelar. Här bor du intill Motala ström i ett vackert område, med Norrköping city runt hörnet. Här finns det ett stort utbud av restauranger, butiker och grönskande parker, samt närhet till förskolor och skolor.

Kneippen

Omåttligt populära Kneippen med vackra grönskande promenadstråk längs Motala ström inpå knuten. I Kneippen bor du lugnt och tryggt med en vacker miljö runt omkring dig. Härifrån tar du dig enkelt med spårvagn eller med cykel in till centrum och tågstation.

Nordantill

Nordantill gränsar till Motala ström, Norra Promenaden och Drottninggatan. Här bor du centralt med närhet till uteliv, campus, tågstation och Norrköping city. Du har också nära till grönområden som Folkparken.

Söder

Stadsdelen Söder ligger på den södra änden av Drottninggatan. Här ligger Stadsbiblioteket och Norrköping Konstmuseum längs med Södra promenaden. På Söder bor du centralt med skön grönska omkring dig då både Vasaparken och Nelinsparken finns i området.

Skarphagen

Skarphagen ligger i den västra delen av Norrköping och gränsar till områdena Kneippen och Klockaretorpet. Området erbjuder grönska, lugn och stillhet och passar perfekt för dig som föredrar att bo lite utanför absoluta city.

Berget

I stadsdelen Berget bor du centralt med skolor, förskolor och affärer inom promenadavstånd. Här finns det nära till Idrottsparkens publikfester och bussanslutningar mot stan.

Ledigt just nu

Vad kul att du är nyfiken på att bo hos oss! Vi publicerar alla våra lediga objekt på Sveriges största marknadsplats för förstahandslägenheter; HomeQ.

Intresserad?

Berätta för oss om dina preferenser, din situation och dina önskemål så hör vi av oss så fort en lägenhet blir ledig som vi tror passar dig.

Undrar du något?

Vi vet att frågetecknen kan hopa sig när man letar bostad. Vår lista med vanliga frågor och svar kan förhoppningsvis räta ut några av dem.