För dig som söker bostad

Intresseanmälan.

Berätta för oss om dina preferenser, din livssituation och dina önskemål så hör vi av oss så fort en lägenhet blir ledig som vi tror passar dig.

I fältet ”övrigt” vill vi att du/ni presenterar dig. Vi vill att ditt boende ska bli ett långsiktigt boende hos oss- därför behöver vi information om dig som sökande för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Meddela gärna om du är flexibel med inflyttningsdatum eller inte.

Vi kommer återkoppla till dig om det är så att vi har ett objekt som matchar din ansökan, om inte så sparas din ansökan och vi hör sedan av oss om/när något dyker upp.

Vilka områden är du intresserad av?*

Samtycke*

4 + 5 =

Våra områden

Vi har fastigheter i bostadsområden med vitt skild karaktär; från storstadspuls och nattliv till naturnära lugn och ro. Hur och var vill du bo?

Ledigt just nu

Vad kul att du är nyfiken på att bo hos oss! Vi publicerar alla våra lediga objekt på Sveriges största marknadsplats för förstahandslägenheter; HomeQ.

Undrar du något?

Vi vet att frågetecknen kan hopa sig när man letar bostad. Vår lista med vanliga frågor och svar kan förhoppningsvis räta ut några av dem.