För dig som söker bostad

Vanliga frågor och svar.

Vi vet att frågetecknen kan hopa sig när man letar bostad. Vår lista med vanliga frågor och svar kan förhoppningsvis räta ut några av dem.

Hur gör jag med elabonnemanget?

Vi ser till att elabonnemanget för din hushållsel står på dig från den dag du flyttar in. Du behöver alltså inte anmäla detta till E-ON. Kom ihåg att säga upp ditt tidigare abonnemang.

När får jag tillträde till lägenheten?

Du får tillträde till din lägenhet från klockan 12:00 första vardagen i den månad kontraktet börjar gälla. 

Hur och när får jag nyckeln?

Nyckelkvitteringen hanteras enligt överenskommelse med din kontakt hos oss. Nycklarna hämtas på Stadiums Huvudkontor på Norra Promenaden 63 i Norrköping.

Måste jag göra adressändring?

Ja, det är ditt ansvar. Adressändring kan du bland annat göra på www.adressandring.se.

Behöver jag en hemförsäkring?

Ja, vi kräver att du har en gällande hemförsäkring. Länsförsäkringar har ett jättebra erbjudande till dig som bor hos Eklöfs. Läs mer på Länsförsäkringars hemsida.

Hur är det med kabel-tv och bredband?

I samtliga våra fastigheter har vi öppen fiber samt digital-tv som ingår i hyran. Se fler detaljer på denna länk.

Våra områden

Vi har fastigheter i bostadsområden med vitt skild karaktär; från storstadspuls och nattliv till naturnära lugn och ro. Hur och var vill du bo?

Ledigt just nu

Vad kul att du är nyfiken på att bo hos oss! Vi publicerar alla våra lediga objekt på Sveriges största marknadsplats för förstahandslägenheter; HomeQ.

Intresserad?

Berätta för oss om dina preferenser, din livssituation och dina önskemål så hör vi av oss så fort en lägenhet blir ledig som vi tror passar dig.