•  MINA SIDOR

EKONOMI-OCH HYRESASSISTENT

Om företaget

Eklöf Fastighets AB grundades 1978 och fyllde nyligen 40 år. Vi är ett familjeägt företag som satsar långsiktigt i Norrköping och har i dag en fastighetsportfölj på 1 330 bostäder. Företaget äger, förvaltar och utvecklar främst bostadsfastigheter i attraktiva lägen med fokus på hållbarhet. Vi driver både större och mindre utvecklingsprojekt inom vårt fastighetsbestånd.

 

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent hos Eklöfs Fastigheter är du en del av ett härligt team på sex personer.
Vårt kontor är beläget högst upp i Stadiums huvudkontor (servicekontor) i Norrköping och du har nära till allmänna kommunikationer. I din roll kommer du att ha totalansvar för leverantörs-, kund- och hyresreskontran. Du kommer att avisera och registrera hyror samt lämna förslag till kontering av leverantörsfakturor. Scanningen av leverantörsfakturor är outsourcad externt och du kommer också att vara systemansvarig för fakturahanteringssystemet Ascendo. Du trivs med att ha fullt ansvar för dina egna arbetsuppgifter, samtidigt som du är bekväm i att arbeta över gränserna och hjälpa till på de områden där det behövs. Vi vill att du har framträdande roll i vårt budgetarbete och uppföljning av den löpande ekonomin och du rapporterar till företagets VD.

 

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är gymnasieekonom och/eller har en YH utbildning och en merit är om du har arbetat med hyresavisering och leverantörsreskontra tidigare. För att lyckas i din arbetsroll ska du vara öppen, serviceinriktad, ansvarsfull och strukturerad. Vidare ser vi att du är social, prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Du uppskattar många kontaktytor, såväl internt som externt med våra kunder och leverantörer samt har intresse av att driva egna interna projekt.     

 

Framgångsfaktorer

  • Tidigare erfarenhet av arbete på fastighetsbolag
  • Goda kunskaper i Excel
  • Kunskap i ekonomisystemet VISMA
  • Flytande svenska i tal och skrift samt god kunskap i engelska

 

Är du intresserad?
Skicka in CV & Personligt brev till jobb@eklofab.se

 

Vid frågor angående tjänsten, kontakta:

Thomas Angström VD thomas@eklofab.se

Emilie Ählström Påhlman Förvaltningschef bostäder emilie@eklofab.se