•  MINA SIDOR

TV och Bredband information

Ett nytt samarbetsavtal är upprättat med Telia. Med hjälp av Telias fastighetsanslutning skapar Eklöf fastighets AB förutsättningar för en framtidssäker plattform för fastighetsstyrning. Med denna anslutning i ditt boende får ni som hyresgäst tillgång tlll supersnabbt bredband och digital TV, HD TV och filmer(video on demand)

I fastigheten Hornet finns ett löpande avtal med COM Hem fram tom aug 2013. Information som tidigare kommunicerats är felaktigt. Mer info kommer i trapphusen.

Ert basutbud av Tv-kanaler kommer att vara c:a 18 kanaler när installationen är klar. Mer information från Telia kommer att skickas ut innan det är installerat och klart.

Vissa driftsstörningar kan förekomma tills det nya fastighetsnätet är inkopplat. Vi ber om överseende med detta.

Mer info om telias utbud, finns på  Telias hemsida

 

Kolla vilken hastighet du kan få här 

 

Egen parabolantenn?

När det gäller montering av egna parabolantenner i våra fastigheter så har vi mycket strikta regler. Det är tillåtet att ställa upp en parabol eller liknande innanför balkongräcket, till exempel inne på balkonggolvet på en flyttbar ställning. Du får däremot inte montera fast parabolantenn eller liknande på fastigheten till exempel på fasaden eller vid ett fönster.