•  MINA SIDOR

Förändrat tv-utbud från 1 september 2018

Information från Telia 

Vi har Sveriges nöjdaste tv-kunder* för tredje året i rad och ser därför hela tiden över vårt utbud för att kunna erbjuda våra kunder det mest attraktiva innehållet.

Från och med 1 september 2018 gör vi mindre förändringar i vissa tv-paket, samtidigt som vi utökar vårt playinnehåll i tv-paket Stor.

Vad innebär det för er fastighet med kollektiv tv Lagom?

Vi slutar sända tv-kanalen MTV i tv-paket Lagom och Telia Play.

Behöver ni göra något?

Ni behöver inte göra någonting, förändringen sker automatiskt och börjar gälla 1 september.

Tips!

Ni har väl inte missat att man kan se på tv i vår app Telia Play? Alla i er fastighet kan ta med sig tv-utbudet de har hemma även när de är på språng och njuta av sina favoriter var och när de vill under semestern – i datorn, surfplattan eller mobilen.

Mer information

Gå in på telia.se/tvinfo för att ta del av vanliga frågor och svar.

Hälsningar
Telia

 

Senaste nytt

2012-03-22
TV och Bredband information

Ett nytt samarbetsavtal är upprättat med Telia. Med hjälp av Telias fastighetsanslutning skapar Eklöf fastighets AB förutsättningar för en framtidssäker plattform för fastighetsstyrning. Med denna anslutning i ditt boende får ni som hyresgäst tillgång tlll supersnabbt bredband och digital TV, HD TV och filmer(video on demand)

Kolla vilken hastighet du kan få här 

 

Egen parabolantenn?

När det gäller montering av egna parabolantenner i våra fastigheter så har vi mycket strikta regler. Det är tillåtet att ställa upp en parabol eller liknande innanför balkongräcket, till exempel inne på balkonggolvet på en flyttbar ställning. Du får däremot inte montera fast parabolantenn eller liknande på fastigheten till exempel på fasaden eller vid ett fönster.